Plaats een vraag En laat professionals reageren!

Bolhuis Adviesbureau

Ik, Bert Bolhuis, startte mijn eigen bedrijf in 1993, omdat ik ervan overtuigd ben dat goede financiële dienstverlening niet standaard is, maar juist persoonlijk, passend en professioneel. Mijn vijf medewerkers en ik zijn u graag van dienst met onze onderscheidende aanpak. Bij ons op kantoor, bij u thuis of op uw bedrijfslocatie. U vindt bij Bolhuis adviesbureau de erkende hypotheekadviseur, de financiële planner, de verzekeringsadviseur en de vrijheid om zelf via internet uw verzekeringen te regelen. Ook kunnen wij uw belasting aangiften verzorgen. Onze betrokken en persoonlijke aandacht in combinatie met onze vakkennis, die permanent wordt onderhouden door middel van bijscholing, garanderen u eerlijk en oprecht advies. “Wij willen u behandelen zoals we zelf behandeld zouden willen worden.” Internet verzekeren Zelf via internet uw zaken regelen. Steeds meer mensen willen dat graag, hoewel het ook weer niet voor iedereen is weggelegd. Het neemt ook risico’s met zich mee. Wij hebben niet voor niets een vak geleerd en een wettelijk vergunningen-stelsel om te mogen adviseren. De wet financieel toezicht (wft) eist van ons een permanente educatie. …Niet zonder reden. Zelf doen, en toch ondersteuning? Ook dat kan bij Bolhuis adviesbureau. Laat goedkoop voor u geen duurkoop worden.

Geen provisie
Zeker weten dat ons advies niet beïnvloed wordt door provisies? U vindt ons aan uw zijde. Wanneer u voor onze dienstverlening betaalt en wij geen provisie ontvangen, weet u bovendien zeker dat uw belangen gediend worden. Wel zo duidelijk. (Helaas zijn (nog) niet alle producten zonder dat wij provisie ontvangen te leveren. Wanneer dit het geval is zullen wij u hier vooraf, duidelijk over informeren.) Adviseren echter niet “wat wij zouden doen als wij u zouden zijn”, maar willen u, zelf, nadrukkelijk betrekken in het proces, door u in staat te stellen keuzes te maken en zo tot een advies en een oplossing te komen dat zo goed mogelijk bij u past. Bij het kiezen van financiële producten zijn wij volledig open en transparant. Zo zoeken we, bijvoorbeeld, wanneer we weten welke hypotheekconstructie het beste bij u past, samen met u, door voorwaarden en rente met elkaar te vergelijken, naar de best passende geldverstrekker. Wij hebben toegang tot meer dan honderd aanbieders van financiële producten. Hiertoe maken wij gebruik van rechtstreekse aanstellingen en meerdere inkoopcombinaties. Doordat we gebruik maken van geavanceerde premie en voorwaarden vergelijkings-software, bent u altijd verzekerd van de beste prijs kwaliteit verhouding. De goedkoopste als het kan. Een betere als het moet.

Streven naar het beste advies
Beter dan de bank, of assurantiekantoor, breder dan de hypotheekspecialist, betrouwbaarder dan… Dat is het totale concept van Bolhuis adviesbureau. Uw hypotheek als onderdeel van uw eigen ‘financiële plaatje’ volledig inzichtelijk, in uw eigen beschermde internet omgeving; hoe ziet uw oude dag eruit, wat gebeurt er na overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. En dan ook nog eens jaarlijks ge-update. Kijk ook eens op www.verrassendekijkophypotheken.nl Blijvend zicht op uw situatie Door middel van geavanceerde software zijn wij in staat onze vakkennis te vertalen naar duidelijke klantvriendelijke informatie. Wij berekenen uw inkomsten en uitgaven volledig naar netto besteedbaar inkomen. Wilt u weten wat uw netto besteedbare inkomen zal zijn na een overlijden, bij uw pensioen, bij arbeidsongeschiktheid of ingeval van werkloosheid? Wij vertellen het u. Behalve de fiscale aspecten, zoals tarieven, toeslagen en kortingen, kennen we ook de volledige sociale wetgeving. Alles wordt voor u doorgerekend naar netto besteedbaar inkomen, zelfs jaren vooruit. Al deze scenario’s blijven voor u zichtbaar in plaatjes en in cijfers, via uw eigen beveiligde internet omgeving “MijnKluis” Jaarlijks werken wij uw gegevens bij. De sociale- en belastingwetgeving wordt voortdurend bijgewerkt (wij vragen hiervoor slechts 50 euro (exclusief btw) per jaar!) U weet zo altijd exact hoe uw netto besteedbare inkomen er in een bepaalde situatie uit zal zien. Wel zo duidelijk. Nooit meer zult u ‘zomaar’ iets verzekeren.

Bewaking
Uw hypotheek en meerdere verzekeringen worden door ons, in een speciaal daarvoor ingerichte database, dagelijks doorgerekend. Wanneer er goedkopere alternatieven zijn, door bijvoorbeeld tarief- of rentewijzigingen, of doordat bijvoorbeeld uw rentevaste periode van de hypotheek afloopt, wordt dat door ons aan u gemeld. Uiteraard zorgen we ervoor dat er geen afbreuk wordt gedaan aan de kwaliteit. Kortom, Bolhuis adviesbureau doet er alles aan om te zorgen dat u, zo voordelig als mogelijk is, geniet van uw eigen huis en dat u alleen die verzekeringen afsluit, die u nodig hebt, tegen de beste tarieven, niet alleen bij aanvang, maar ook naar de toekomst. Informeer naar de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Logo Bolhuis Adviesbureau Bolhuis Adviesbureau
Tolberterstraat 67
9351BD Leek
toon op kaart
0594-518131
info@bolhuisadviesbureau.nl
http://www.bolhuisadviesbureau.nl

Vakgebieden:
 • Financieel
Klanten aan het woord
 • “De online adviseur die de tijd voor mij neemt en alles zeer duidelijk uitlegt”

  “Het kennismakingsgesprek en inventarisatie bij de aangesloten professional was geheel gratis! Mooie extra service”

 • “Het online advies en doorverwijzing naar een professional heeft er toe geleid dat ik mijn eerste woning heb gekocht”

  “De serviceverlening na doorverwijzing van Direct Advies Online was geweldig”

 • “Binnen 24 uur was de makelaar langs geweest, dat is nog eens een snelle service”

  “Scheiden besluit je niet vandaag of morgen. Vandaar dat het handig is om vooraf informatie in te winnen”

 • “Persoonlijk en Professioneel contact. De online adviseur kwam zelf met oplossingen”

  “Er werd duidelijk uitgelegd waar we bij het kennismakingsgesprek op moesten letten”